Het gastouderburo adviseert in het tarief van de gastouder, waarbij deze zelf mag bepalen of zij deze hanteert of een eigen tarief vaststelt. Dit tarief mag zij eenmaal per jaar wijzigen per 1 januari of per 1 juli van het lopende jaar met inachtneming van 2 maanden vooraankondiging.

Daarnaast wordt er nog een nachttarief gehanteerd voor de kinderen die een nachtje mogen blijven slapen en een toeslag voor zon- en feestdagen. Ook kan er worden afgesproken dat er een vergoeding wordt betaald voor de maaltijden die worden gebruikt bij de gastouder.

Wij adviseren het volgende (2024):

Uurtarief gastouder:€ 5,95 per uur per kind.
Nachttarief:€ 12.50 van 22.00 – 6.00 uur.
Zon- en feestdagen:+ 50% van het uurtarief.
Vergoeding:€ 0.85 per maaltijd. Voor een warme maaltijd mag € 1.50 worden gevraagd. Voor gereden kilometers mag een vergoeding worden gevraagd van € 0.33 per kilometer.

Gastouder aan huis: Het uurtarief is conform het minimum uurloon (2024: €13.27) of een nader overeengekomen uurtarief verhoogd met 8% vakantietoeslag. Indien het minimum uurloon wordt gehanteerd, dan wordt deze gewijzigd per 1 januari en per 1 juli conform de wettelijke eisen.

Burokosten
Bij ons gastouderburo betaal je per kind per maand een vast maandtarief van € 34.00

Neem je tussen de 14 en 90 opvanguren per maand af (per kind) dan is er een toeslag van € 1.17 per afgenomen uur.

Wij hanteren een eenmalig inschrijfgeld van € 25,-.

Wil je weten hoeveel je echt kwijt bent? Neem gerust contact op, wij rekenen het je graag voor!

Overig
Wil je graag gastouder worden, maar heb je nog niet de juiste papieren? Volg dan de opleiding via het Rivorcollege en behaal het diploma gastouderopvang. Samen delen wij de kosten van deze opleiding door vanaf het moment dat je werkzaam voor ons bent maandelijks (gedurende 2 jaar) een bedrag aan je te vergoeden.

Wanneer je zelf actief een gastkind aanbrengt, ontvang je een cadeaukaart t.w.v. € 15,- 

Bel naar: 06-11841769