Welke gastouder past bij mij?

De gastouders met wie wij werken voeren hun vak met bevlogenheid uit. Sommige hebben al vele jaren ervaring, anderen zijn net begonnen. Maar een ding staat als paal boven water: ze voldoen aan zowel de wettelijke als onze buro eisen (verwijzing naar gastouders). Daar hoef je je geen zorgen om te maken.

Voordat wij een voorstel voor een gastouder doen gaan wij eerst met jou als (aankomend) ouder in gesprek om wensen, mogelijkheden en keuzes te inventariseren. Wij willen dit zo persoonlijk mogelijk afstemmen en kiezen er daarom voor geen profielschetsen van gastouders op onze website te zetten.

Kiezen uit een foto en wat tekst lijkt ons geen goede afstemming tussen partijen. En eerlijk is eerlijk: wij pochen wel een beetje als het gaat om een goede match. Want er zijn nogal wat kinderen bij ons gastouderburo die als baby bij een gastouder komen en pas weggaan als ze naar het voortgezet onderwijs gaan! Dat zegt toch wel wat!

Naast de keuze voor een gastouder, is er ook nog een keuze als het gaat om de locatie van de opvang. Dat kan na bij de gastouder thuis, maar de mogelijkheid tot opvang in jouw woning bestaat ook (verwijzen naar gastouder aan huis).