Ouders

Zullen wij een tweede thuis voor je kind(eren) zoeken?
Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is om goede opvang te hebben die past bij je kind. Want als je kind het naar zijn zin heeft, kun je met een gerust hart naar je werk!

Zo`n tweede thuis kan in de gastouderopvang. De setting is klein, max. 6 kinderen, en vaak in de eigen omgeving. Met een gastouder die betrokken, verzorgend en empathisch is en je kind door en door kent. Waar humor, creativiteit en gezelligheid vanzelfsprekend zijn. En regelmaat, rust en duidelijkheid leidende factoren zijn. Dat is toch (bijna) net als thuis? Onze gastouders bieden dat en verwelkomen jou en jouw kind(eren) met alle plezier in hun opvang.

"Zoek je een tweede thuis?
Laten we die dan samen vinden."

Laten wij dan samen dat tweede thuis vinden!
“Gastouder Jolien biedt zo n tweede thuis: Wat ik zo speciaal vind aan de gastouderopvang is dat je kind kennismaakt met een kleine groep buiten het gezin. Er wordt zo op kleinschalig wijze geleerd relaties op te bouwen die overzichtelijk en voorspelbaar zijn. Immers de groep is klein, stabiel en veelal hecht. Je kind leert communiceren, delen, samenspelen en samenwerken. Van klein tot groot en v.v. leren ze rekening te houden met elkaar en regels en afspraken begrijpen. Ik probeer dan ook de kinderen een sfeer van verbondenheid met elkaar te geven, sociale verantwoordelijkheid voor te leven en zelfredzaamheid aan te moedigen. Ik geniet er elke dag van om zo met ze om te gaan en hoop daarmee te bereiken een kind een fijne basis mee te geven voor de toekomst.”