Over gastouderburo Kind aan Huis

Net zoals jij, vinden wij het belangrijk dat je kind betrouwbare en vertrouwde opvang krijgt zodat je met een gerust hart naar je werk kunt gaan. Dat kan bij een gastouder thuis of in je eigen huis. Maar in ieder geval bij een gastouderopvang waar je kind zich welkom voelt en gezien wordt. En waarin zijn/haar welzijn voorop staat. Om dit te kunnen bewerkstelligen investeren wij veel in persoonlijk en betrokken contact. 
Dit doen we met de ouders, de kinderen maar vooral ook met de gastouders.

Wij kennen onze klanten, adviseren en begeleiden waar nodig. Omdat wij vooral werkzaam zijn in de gemeente Schagen en Hollands Kroon, kennen wij de regio, de omgeving en de buurt en dat maakt dat wij veel ogen in ons netwerk hebben die met ons mee kijken. Een veilig idee! Wij zorgen voor scholing, verzekeringen en zakelijke dienstverlening. Onze visie is: met betrokkenheid en kwaliteit waarborgen we met elkaar het welzijn van het kind in de opvang! Ons motto is: Gastouderopvang, bijna net als thuis!

Wist je dat kinderen die door een gastouder opvangen worden meer ontspannen zijn en meer zelfvertrouwen en plezier hebben?

Direct contact?
Bel naar: 06-11841769

Gastouderopvang: echte aandacht voor elkaar